Informatieavond over verkeer Olst

OLST – De gemeente Olst-Wijhe houdt op dinsdag 11 juni een informatieavond in het Holstohus over het verkeer in Olst. Concreet gaat het om de aanpassingen aan de Jan Hooglandstraat (van de Kornet van Limburg Stirumstraat tot aan de Zandwetering); het voet/fietspad tussen de Joke Smitlaan en de Stationsweg; de calamiteitenroute tussen de spoorwegovergang Enkweg en de Kleistraat en het tracé van de tunnel bij de Ter Stegestraat.

Het programma begint om 19.30 uur met een presentatie over de globale maatregelen en de planning. Daarna wordt informatie gegeven over het proces rondom de aanleg van de fietstunnel in de Ter Stegestraat en het verleggen van de komgrens van het Koekoekspad naar de Zandwetering. Na afloop van de presentatie kunnen aanwezigen bij de tekeningen per maatregel/aanpassing vragen stellen en opmerkingen doorgeven. Alle opmerkingen worden meegegeven aan het college van B&W, zodat zij daar rekening mee kunnen houden bij de besluitvorming.
In november 2018 heeft de gemeenteraad groen licht gegeven voor de uitvoering van de plannen voor het scheiden en spreiden van het verkeer in Olst. De afgelopen maanden zijn de plannen uitgewerkt samen met de twee begeleidingsgroepen. Hierin praten scholen, plaatselijke belangen, ondernemers en inwoners die dichtbij de projecten wonen mee.
Een nieuwsbrief en meer informatie staat ook op staging2.olst-wijhe.nl/olstinontwikkeling. Belangstellenden kunnen zich gratis aanmelden voor de digitale nieuwsbrief Olst volop in ontwikkeling via staging2.olst-wijhe.nl/nieuwsbrieven. Op staging2.olst-wijhe.nl/verkeerolst staan alle verslagen van de begeleidingsgroepen plus de presentaties die zijn gegeven. Voor vragen mail naar de projectleider, Gerard van de Blink, via g.vandenblink@olst-wijhe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.