Informatieavond over plannen voor Franciscushof-Zuid

RAALTE – De gemeente Raalte presenteert op woensdag 3 juli, tijdens een bijeenkomst in het HOFtheater, haar nieuwe conceptplan voor Franciscushof-Zuid. Aanleiding is het inmiddels verouderde bestaande plan.

Tijdens een eerste informatiebijeenkomst in april stond een aantal scenario’s en denkrichtingen centraal. Betrokkenen konden toen ideeën aandragen en behoeften en wensen kenbaar maken. Dit leidde tot een nieuw stedenbouwkundig conceptplan.

De gemeente is erg benieuwd naar de reacties. Tijdens de informatiebijeenkomst is er dan ook volop ruimte om te reageren. De binnengekomen reacties worden beoordeeld en vervolgens meegenomen bij het opstellen van het definitieve plan. Het college stelt het definitieve plan na de zomer vast. Daarna kan er gestart worden met de bestemmingsplanprocedure.

Geïnteresseerden zijn vanaf 19.00 uur welkom. Het programma start om 19.30 uur. Aanmelden kan via anja.hondeveld@raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.