Huurdersvereniging schenkt koffie in Sallandse dorpen

RAALTE – Huurdersvereniging Salland trekt de komende maanden met een retrobus vol verse koffie de regio in. Zo wil de HVS te weten komen wat huurders in Salland bezighoudt. In de bus reist ook een clown voor de jeugd mee.

De koffietour is onderdeel van het jubileum van de HVS. Voorzitter Hans Baelemans vertelt enthousiast: “We bestaan 25 jaar. Dat vieren we het liefst met álle huurders. Een mooie kans voor ons bestuur, om huurders zelf te spreken onder het genot van een lekkere kop koffie. Zo komen we met zoveel mogelijk mensen in gesprek. Zijn ze tevreden met hun woning? Wat vinden zij van de leefbaarheid in hun wijk? En van hun dorp? Hoe meer zij ons vertellen, hoe beter wij voor hen aan de slag kunnen.”

De koffietour is onderdeel van een reeks activiteiten, het hele jaar door. “Tijdens Stoppelhaene versieren we plankjes met de jonge, toekomstige huurders”, vertelt Baelemans. “Voor de huurders die lid zijn van HVS hebben we eind van het jaar een prachtige kans… We geven een maand huur weg!”

De koffietour doet op vrijdag 7 juni Olst (Aletta Jacobsplein) aan; op vrijdag 14 juni Wijhe (voor het Langhuus), op zaterdag 22 juni Heino (op het 14 Aprilplein), op zaterdag 29 juni Luttenberg (voor Elckerlyc), op vrijdag 5 juli Heeten (bij het Trefpunt) en op vrijdag 30 augustus Raalte (Stöppelhaene, Boerendag). De bus staat telkens tussen 10.00 en 13.00 uur op de genoemde locaties. Alleen voor de Stöppelhaene Boerendag gelden andere tijden: 14.00 tot 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.