HOFtheater geeft stoelen weg

RAALTE – Het HOFtheater in Raalte stelt tweehonderd theaterstoelen ter beschikking aan verenigingen en stichtingen uit de gemeente Raalte. Deze zomer worden namelijk de stoelen in het theater, inmiddels meer dan zeventien jaar oud, vervangen en komen er nieuwe stoelen in de theaterzaal. Het aanbod vanuit het HOFtheater bestaat uit circa 135 enkele stoelen en 66 stoelen, die midden in de zaal stonden. Deze zitten per twee of drie aan elkaar vast. Bij deze 66 stoelen worden ook karren meegeleverd, waarmee ze verplaatst kunnen worden. Aanvragen voor de stoelen dienen ingediend te worden bij de Raalter Uitdaging. Op 15 juli wordt bekend gemaakt wie de stoelen mogen hebben. Henny Zomer, manager/aanjager van de Raalter Uitdaging geeft aan: “Het is best wel spannend of en hoe we dit goed georganiseerd gaan krijgen. Maar dat zien we na 15 juli wel.” Ook interesse? Mail dan naar info@raalteruitdaging.nl.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.