Hét cadeau voor Vaderdag! Die rode Ferrari…

Help Herxen door de laatste lootjes

HERXEN – De afgelopen maanden is het team van loterij ‘Windithuis’ met man en macht druk geweest om zoveel mogelijk loten te verkopen. Dit alles heeft slechts één doel: extra gelden genereren om de renovatie van Dorpshuis Herxer Marke (mede) te bekostigen. Van SBS6 en de Stentor tot en met de regionale media, allemaal hebben ze aandacht besteed aan deze loterij. Zelfs rapper Typhoon heeft  geholpen door zijn social media in te zetten. Al deze fantastische initiatieven hebben voor extra lotenverkoop gezorgd.

De loterij komt bijna op z’n eind, maar helaas is het wettelijk vereiste aantal loten van 7.708 loten nog niet gehaald. Fred Dalhuisen, één van de initiatiefnemers hoopt dat mensen alsnog een lot kopen. “Mij zou je als vader wel blij kunnen maken met zo’n prachtige Ferrari. Doe je het niet voor de prijzen, dan misschien wel voor ons heerlijke dorp. Het dorpshuis is de enige openbare voorziening van ons buurtschap.”

Het is de droom van iedere vader, een prachtige rode Ferrari in de garage. Met een lot van de loterij ‘Windithuis’ is het mogelijk dat hij hem nog wint ook! In 3,4 seconden schiet deze Ferrari je af naar de 100 km/h en brengt je naar een top van 325 km/h. De adrenaline die vrijkomt als je deze supercar loslaat, is niet te beschrijven!

De trekking is op Vaderdag zelf! Maar dan moet de loterij wel doorgaan en dat is helaas nog niet zeker. Dit is pas vlak voor de trekking bekend, maar het team geeft niet op.

Koop het vaderdaglot op staging2.windithuis.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.