Home / Sallandcentraal / Heeten Begroot wil ‘in de-bad’ bij zwembad

Heeten Begroot wil ‘in de-bad’ bij zwembad

HEETEN – Heeten Begroot houdt op maandag 17 juni een bijeenkomst over de mogelijke burgerbegroting van Heeten. Onder het motto ‘met mekare in de-bad goan’ is het zwembad in Heeten de beoogde locatie, maar bij slecht weer wordt de bijeenkomst verplaatst naar de voetbalkantine. Aanvang is om 20.00 uur.

Een groep Heetenaren is in samenwerking met raadsleden en ambtenaren van de gemeente Raalte bezig met een burgerbegroting. Gesprekken in het dorp hebben inmiddels veel respons opgeleverd. “Nu is het tijd om spijkers met koppen te slaan en de duik in het diepe te nemen: hoe warm is het water? Welke spelregels halen we uit al die opbrengst? Waar moeten we rekening mee houden?”, zo stelt Heeten Begroot in een persbericht. Heetenaren, ambtenaren en raadsleden zijn van harte welkom. “En voor wie wil: badkleding kan gewoon mee”, zo stelt Heeten Begroot.

Ruud Elders van de initiatiefgroep: “Aan het einde van dit jaar neemt de gemeenteraad een besluit over of we als Heeten daadwerkelijk samen een burgerbegroting gaan maken. Dan is het belangrijk dat er naast mensen van de gemeente ook Heetenaren meedoen. Hoogste tijd om de stap te zetten van ‘praten over’ naar ‘doen’. Het programma houden we luchtig, we maken er in geen geval een zware vergadering van!”

Lees ook

Kapsalon Turnaround Diepenveen bestaat 12,5 jaar

DIEPENVEEN – In februari 2009 heeft Heidi ter Veer de kapsalon aan de Draaiomsweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.