Golfkampioenschap Raalte bij Golfclub Zwolle

RAALTE – Op maandag 30 september vindt wederom het Raalte Golf kampioenschap plaats, ditmaal bij Golfclub Zwolle. De inschrijving staat open voor alle inwoners en oud-inwoners van de (voormalige) gemeenten Raalte en Heino ongeacht leeftijd. Wel moeten ze minimaal in het bezit zijn van een GVB en/of geregistreerde handicap. Het programma begint om 12.30 uur; de deelnemers dienen echter een uur eerder aanwezig te zijn. Er wordt dan gezorgd voor koffie/thee met wat lekkers. Het is ook mogelijk om alvast een paar balletjes te slaan. Er is plek voor maximaal 66 deelnemers. De deelnamekosten (inclusief koffie/thee, lunch, een flesje drinken, versnaperingen en diner) bedragen 60 euro. Aanmelding (voor 1 september) via info@raaltegolfkampioenschap.nl of eventueel schriftelijk bij Peter Walter, Marktstraat 46, 8102 CL in Raalte (vermeld wel de handicap op GVB). Deelname is pas definitief na overmaking van het bedrag op NL17 RABO 0337828148 ten name van P. F. Walter met vermelding van naam en exacte handicap of GVB.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.