G-team SV Raalte neemt het op tegen RTV Oost

RAALTE – Het G-team van de SV Raalte speelt vrijdagavond 7 juni een speciale wedstrijd tegen het sterrenteam van RTV Oost. Onder meer presentator Bert van Losser, oud-prof en commentator Jan van Staa en scheidsrechter Bas Nijhuis zullen aanwezig zijn op het sportpark van Raalte.

Het G-team begint om half zeven met een training, waarna de wedstrijd tegen het Oost-team om half acht begint. De toegang is gratis. Het G-team bestaat is actief sinds augustus 2014 toen bij SV Raalte een groep mensen bij elkaar kwam met een warm hart voor voetbal voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Iedereen is daarbij welkom, man, vrouw, jong of oud. Er wordt iedere vrijdagavond in twee groepen (volwassenen en kinderen) getraind. Het belangrijkste is dat de spelers plezier beleven aan het voetballen.