Feestdag ter ere jubilea pastoraal team H. Kruis en H. Lebuinus

RAALTE/BOSKAMP – De parochies H. Kruis en H. Lebuinus vieren op zaterdagmiddag 8 juni de koperen jubilea van drie leden van het pastoraal team. Het gaat om de pastoraal werkers Lonneke Gunnink en Evelien Reeuwijk, die allebei 12,5 jaar werkzaam zijn in het pastoraat en Marc Brinkhuis, die 12,5 jaar geleden tot diaken werd gewijd. De festiviteiten zijn in en rond de kerk van Boskamp. Om 14.30 uur is er koffie met iets lekkers. Aansluitend volgt een wandeling (voor wie wil) en de Eucharistieviering begint om 16.30 uur. Daarna is er nog een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.