Home / Sallandcentraal / Expositie Pieter Boxman in Wijhe

Expositie Pieter Boxman in Wijhe

WIJHE – Pieter Boxman exposeert tot en met eind juli een selectie van zijn schilderijen in Galerie Brasserie 1703 in Wijhe. Boxman (Olst) neemt al sinds 1966 deel aan exposities in binnen- en buitenland. Zijn favoriete materiaal is olieverf op doek of papier. Hij kiest vaak voor landschappen waarin het water rondom zijn woonplaats een rol speelt. Sinds 1988 werkt hij in series, oftewel kunstwerken die bij elkaar horen. In 1997 exposeerde hij met veel succes op de veerpont Olst-Welsum. In 2008 was in de Bergkerk in Deventer een grote overzichtsexpositie met meer dan vijftig van zijn werken ingericht. Een jaar later exposeerde hij op Oerol. Zie verder www.galerietweebijdrie.nl.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.