Expositie over Bijbelse planten in Dorpskerk Olst

OLST – In de maanden juni, juli en augustus is de Dorpskerk in Olst op vrijdag- en zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur geopend voor bezoekers. In de kerk is dan onder andere de tentoonstelling Bijbelse planten te zien.

In de Bijbel worden tal van planten genoemd, maar veel mensen weten nauwelijks hoe die er uit zien. Op de panelen van de tentoonstelling worden 22 plantensoorten getoond, voorzien van uitleg, foto’s en een herbarium-exemplaar.

De tentoonstelling wordt op zaterdag 8 juni om 13.30 uur geopend door burgemeester Ton Strien. Iedereen is welkom. Tijdens de openstellingen kan men ook luisteren naar orgelspel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.