Elshof maakt zich op voor feest

ELSHOF – Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni vindt een nieuwe editie van het Elshoffeest plaats. Dat betekent drie dagen muziek, feest, motorgeronk en sportieve activiteiten. De entree is het hele weekend gratis, net zoals het parkeren en de draaimolen.

Het programma begint vrijdagavond om 19.30 uur met het EK (Elshofs Kampioenschap) touwtrekken en de Kidscross. Nieuw op het programma is de pubquiz die om 20.00 uur van start gaat in de tent. Verschillende teams uit de omgeving gaan de strijd met elkaar aan. Rond 22.00 uur start een feestavond met als thema Hakken & Høken. De Haarlese Normaal-tributeband Kapitein Høk tekent voor het høken en een DJ zorgt voor het ‘hakken’-gedeelte.

Zaterdagochtend gaat het programma om 9.00 uur verder met de jaarlijkse trekkerslep. Een uurtje later start het houtdorp voor de kinderen. Om 13.00 uur beginnen het jaarlijkse volleybaltoernooi en de Elshof Games met onder andere penalty schieten, spijkerbroekhangen, schotelschieten en touwtrekken. De middag wordt afgesloten met een barbecue een koud drankje op het terras. Om 17.00 uur start een verloting. ’s Avonds is het feest in de tent met de allround top 40-band Full House. Dat betekent springen, dansen en meezingen met een breed repertoire hits dat in medleyvorm voorbij komt: van AC/DC tot The Beatles, van André Hazes Jr. tot Abba, van Bökkers tot DJ Paul Elstak.

Zondag om 11.00 uur starten de trainingen voor het Motorcross Spektakel dat om 13.00 uur van start gaat. Vanaf een uurtje of vier wordt het Elshoffeest afgesloten met optredens van Midnight Madness (pop/rockcovers) en de Normaal-tributeband Hakviolen. Opgeven voor de verschillende programmaonderdelen kan nog steeds via staging2.elshoffeest.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.