Elders Totaalinstallateur B.V niet failliet, Joop Elders Sanitair wél

RAALTE – Elders Totaalinstallateur B.V. wordt overspoeld met vragen, die zijn ontstaan na een bekendmaking van het uitspreken van het faillissement van de niet-gelieerde showroom Joop Elders Sanitair, eveneens gevestigd in Raalte.

Directeur Laurens Loohuis: ”Natuurlijk zijn wij geschrokken door dit bericht. Heel vervelend voor de werknemers en gedupeerden. Een faillissement is nooit leuk maar zeker als het bekenden zijn raakt het je. Om verwarring te voorkomen, vind ik het nodig de publiciteit op te zoeken. De opmerkingen die ons bereiken vragen om deze duidelijkheid”. Elders Totaalinstallateur B.V. maakt deel uit van de Loohuis Installatiegroep.

De enige relatie tussen Elders Totaalinstallateur B.V. en de showroom Joop Elders Sanitair is het feit dat we buren van elkaar zijn. Zakelijk gezien zijn er geen relaties en geen samenwerkingsverbanden. Elders Totaalinstallateur en de Loohuis Installatiegroep hechten eraan te benadrukken op geen enkele wijze betrokken te zijn bij het faillissement van Joop Elders Sanitair.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.