Eerste editie Ge Nijboer Meisjesvoetbal Toernooi

RAALTE – Rohda Raalte presenteert op zaterdag 8 juni de eerste editie van het Rabobank Salland Ge Nijboer Meisjesvoetbal Toernooi, kortweg GNMT. Nadat er een einde was gekomen aan het traditionele Ge Nijboer toernooi heeft Rohda Raalte besloten om er een meisjestoernooi van te maken. 32 meidenteams van in totaal negentien verenigingen uit Nederland (van Arnhem tot Hoogeveen en van Enschede tot Twello) doen mee; verdeeld over vier leeftijdspoules, MO11, MO13, MO15 en MO17. Naast voetbal staan plezier en gezelligheid voorop. Een DJ zorgt gedurende het toernooi voor muziek. Het wedstrijdprogramma duurt van 9.00 tot (ongeveer) 17.00 uur. Iedereen is welkom. De entree is gratis. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door in totaal 25 bedrijven uit Raalte en omgeving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.