Driedaagse voor jonge voetballers

WIJHE – In de eerste week van de zomervakantie, van 15 tot en met 20 juli, vindt de elfde editie van de Voetbal 3-daagse plaats in Wijhe. Deze voetbaldagen worden georganiseerd door Daan Koerhuis van De Voetbal Academie. Jongens en meisjes uit heel Salland kunnen zich uitleven op de velden van Wijhe ‘92. De voetbaldagen zijn opgesplitst in een voetbal 3-daagse voor spelers uit JO-8 t/m JO-11 van 15 tot en met 17 juli en een voetbal 3-daagse voor spelers van JO-12 t/m JO-15 van 18 tot en met 20 juli. De trainers bieden creatieve en originele oefeningen aan en ze zorgen ervoor dat er met veel plezier en enthousiasme gevoetbald wordt. Ook is er aandacht voor samenwerken en het omgaan met winst/verlies. Zie verder: staging2.devoetbalacademie.nl. Daar is ook het aanmeldingsformulier te vinden. De deelnamekosten per 3-daagse bedragen 99 euro (voor een eventueel tweede kind 89 euro). Voor meer info mail naar: info@devoetbalacademie.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.