Dorpskasteel in het Dorpshuus

HEINO – Het Dorpshuus Heino heeft in de zomervakantie een hele leuke Kidsclub. Op woensdag 24 juli wordt het Dorpshuus een echt DorpsKASTEEL. Het is feest op het kasteel en alle kinderen mogen op bezoek komen. Er wordt gedanst, gespeeld, geschminkt, geknutseld, gefeest, gegeten en gedronken. Kortom: een echt kasteelfeest! Kinderen vanaf vier jaar mogen zich opgeven en die dag ook verkleed komen als prins, prinses, jonkvrouw, ridder, koning, koningin, graaf of gravin. Kinderen die nog geen zes jaar zijn, mogen met een begeleider komen. Het kasteelfeest is van 13.30 tot 15.30 uur. De kosten zijn 3,50 euro per persoon, inclusief ranja en wat lekkers. Begeleiders van de kinderen betalen geen entree. Opgave kan bij de balie van het kasteel (het Dorpshuus) of via kidsclub@dorpshuusheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.