Home / Sallandcentraal / Doe- en beleefdag bij De Hartkamp

Doe- en beleefdag bij De Hartkamp

RAALTE – ‘Kom, beleef De Hartkamp’; Onder dit motto houden Carinova, woonzorglocatie De Hartkamp en wijkcentrum Raalte Zuid, het Centraal Hart, op zaterdag 15 juni een doe- en beleefdag. Iedereen, jong en oud, is welkom. Er is van alles te doen. De belevings- en beweegtuin is geopend. Er zijn diverse wandelroutes. Daarnaast kunnen de bezoekers kijken naar een demonstratie jeu de boules. In de moestuin bestaat de mogelijkheid om een insectenhotel te bouwen. En dan zijn er nog diverse andere spelactiviteiten. Op het terras wordt gezorgd voor koffie/thee, poffertjes, ijs en muziek. Verder is het mogelijk om een kijkje te nemen in een appartement van De Hartkamp. Daarnaast zijn er rondleidingen. In het Grand Café zijn de bezoekers welkom voor handmassage, nagelverzorging of creatieve activiteiten als schilderen en handwerken. De behandeldienst van De Hartkamp geeft informatie over wat er allemaal in huis om de bewoners zoveel mogelijk zelfredzaam te maken. Bij de fysio kan men meedoen aan een balansmeting of Silver Fit-activiteit. Tevens staan er diverse informatie stands. De doe- en beleefdag duurt van 11.00 tot 15.00 uur. De Hartkamp is te vinden aan de Jan van Arkelstraat 15 te Raalte.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.