Den Alerdinck hoofdsponsor Open Muziek Estafette Heino

HEINO – Havezate Den Alerdinck is de nieuwe hoofdsponsor van de Open Muziek Estafette in Heino. Wouter en Riekje Koning, de eigenaren van deze historische buitenplaats in Laag Zuthem, hebben toegezegd het evenement voor meerdere jaren te steunen met een substantiële sponsoring, waardoor de continuïteit van het evenement voor meerdere jaren is gewaarborgd. Dit nadat Wouter vorig jaar het evenement bezocht en onder de indruk raakte. Voor de organisatoren, voorzitter Huub Schultz, secretaris Flip Jonkman en penningmeester René Wibier, reden voor taart. De negende editie van de Open Muziek Estafette in Heino vindt plaats op 4 en 5 oktober in de Nicolaaskerk. De inschrijving is alweer gesloten en de organisatoren zijn druk bezig met de planning. Daarnaast zijn ze van plan om nog meer gebruik te maken van audiovisuele aanvullingen. “En uiteraard, dit concept bestaat inmiddels negen jaar, hetgeen ons als bestuur dus noodzaakt om eens na te gaan denken hoe en in welke vorm wij dit gebeuren door willen zetten. Voor het jubileumjaar in 2020 hebben we al enkele extra activiteiten in gedachten.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.