De motorcross is OHIO tijdens Elshoffeest

ELSHOF – De trekkerslep op zaterdag moest in verband met het slechte weer van vrijdagnacht worden afgelast, maar verder kan de Elshof terugkijken op een geslaagde editie van Elshoffeest.

De organisatie deed niet moeilijk: høken hoort erbij op het platteland en daar kregen de bezoekers alle ruimte voor: op vrijdagavond was de Normaal-tributeband Kapitein Høk te gast en op zondagmiddag de Hakviolen. Dat betekende lekker klieren met hooi en een hoop plezier.

En om de band, die aan de basis stond van dat alles maar eens te citeren: ‘De motorcross is OHIO’ (Onmundig Heavig In Orde). Want op zondagmiddag ronkten de motorcrossers weer over het circuit bij het feestterrein in het kader van het jaarlijkse Crossmotor Spektakel.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.