De Linde in Laag Zuthem viert 100-jarig bestaan

LAAG ZUTHEM – Honderd jaar geleden richtte de Vereniging voor Gereformeerd Schoolonderwijs de ‘School met den Bijbel’ op in Laag Zuthem. Dat wordt komende week gevierd met diverse activiteiten in en rond de school, die nu bekend staat als De Linde. Op donderdag 6 juni vindt er om 19.00 uur een concert plaats van Muziekvereniging Salland. Iedereen is welkom. Op vrijdag 7 juni is er vanaf 17.00 uur een barbecue voor (oud)-leerlingen in de leeftijd van 12 tot 25 jaar (opgave tot 3 juni). Op zaterdag 8 juni volgt van 11.00 tot 16.00 uur een reünie. Minister Arie Slob onthult om 11.30 uur een nieuw kunstwerk. Opgave vooraf is niet verplicht, maar wel gewenst. Voor vragen en/of opgave voor de barbecue/reünie mail naar jubileum@cbsdelinde.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.