De Jonkvrouwen in Podium Heino

HEINO – Het Songs van Toen Koor de Jonkvrouwen uit Zwolle verzorgt op donderdag 13 juni een optreden in Theater Podium in Heino. Gratis kaartjes zijn vanaf nu af te halen bij Het Dorpshuus in Heino. Het concert wordt georganiseerd ter ere van de afsluiting van het repetitieseizoen. Dan houdt het koor wel vaker een bijzondere activiteit. Zo traden de Jonkvrouwen eerder al op in de tuin van dirigent Flip Jonkman uit Heino. Ditmaal is gekozen voor Theater Podium. Op het programma staan diverse liedjes van vroeger, denk aan ‘Foolish you’ van Kate & Anna McGarrigle, ‘Lipstick on your collar’ van Connie Francis en ‘Chanson d’amour’ van BZN. Ook komen nummers van Maywood, The Seekers, Boney M en Anneke Grönloh voorbij. Het koor zingt twee keer 45 minuten. Aanvang is om 20.00 uur. Gratis kaarten kunnen ook gereserveerd worden middels een mailtje naar flipjonkman@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.