Dark Poolparty op herhaling in de Tippe

HEINO – Het was genieten geblazen die eerste editie van de Darkpool Party. Zwemmen en bommetjes maken in het schemerlicht en dansen op de beat van DJ Gerco. Tieners uit Heino en omgeving kunnen op vrijdag 28 juni op herhaling. Want dan organiseert Zwembad De Tippe de tweede editie van de Dark Poolparty. Dit stoere zwembadfeest wordt speciaal georganiseerd voor tieners tussen de 12 en 16 jaar. DJ Gerco zal tussen 20.30 en 00.00 uur het spreekwoordelijke dak eraf laten gaan met zijn discomuziek.

Loungen en zwemmen in het donker

Het evenement wordt net als vorig jaar door Vrienden van De Tippe georganiseerd samen met het Sportbedrijf Raalte. “De afgelopen jaren hebben we best veel signalen gekregen dat er juist voor de leeftijd twaalf tot en met zestien weinig wordt georganiseerd. Vorig jaar was de eerste editie een voltreffer. Binnen een week hadden we 100 tickets verkocht, ” vertelt Martijn Jansman namens de organisatie. Tijdens de Darkpool party kunnen kinderen lekker loungen en zwemmen in het donker met sfeerverlichting rondom het zwembad. “Wie wil nu niet zwemmen in de “nacht”? De organisatie zorgt voor genoeg actie in en om het zwembad. Een stoere stormbaan en andere leuke opblaasbare figuren liggen in het water. Het terrein wordt ook sfeervol aangekleed.

Kaartverkoop

De voorverkoop is gestart. Tickets kunnen tot 27 juni worden gekocht bij zwembad De Tippe, zwembad Tijenraan en gemakswinkel De Smulbaai. En voor de late beslissers zijn er aan de kassa op 28 juni ook nog tickets te verkrijgen. Voor abonnementhouders kost een ticket 7,50 euro (op vertoon van je bandje) en een ticket kost zonder abonnement 10 euro In de entree zijn een lekkere snack en twee consumpties voor frisdrank inbegrepen. Er is voldoende badpersoneel en begeleiding aanwezig en er wordt geen alcohol of energydrankjes geschonken. Kijk voor meer informatie op: staging2.vriendenvandetippe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.