Home / Nieuws / Dansgroep D-Radiation is Nederlands Kampioen
.

Dansgroep D-Radiation is Nederlands Kampioen

RAALTE – Dansgroep D-Radiation uit Raalte is zaterdag 22 juni Nederlands Kampioen geworden in de categorie Streetdance/Hip Hop 14 tot 17 jaar. Tijdens de finaleronde in Steenwijk danste de elf-koppige formatie onder leiding van danscoach Ilse Reinink naar de overwinning in de Soneo-competitie.

De dansgroep trainde net als de meiden van team Moovz (Streetdance/Hip Hop 10 tot 13 jaar) dit seizoen voor het eerst in Mariënheem bij de nieuwe dansschool Urban4You, waar Ilse Reinink eigenaar en trainster van is. In drie voorrondes (Dronten. Assen, Bussum) plaatsten beide teams zich voor de eindstrijd in Steenwijk. D-Radiation werd nationaal kampioen, Moovz eindigde zaterdag op de vierde plaats.

Aankomende donderdag, 27 juni, is er een gratis proefles in sporthal ‘t Aspel in Mariënheem voor jongens en meiden van 7-11 jaar (16.00-17.00 uur) en 12-16 jaar (17.00-18.00 uur). Info en aanmelding: info@urban4you.nl/06-36483146.

Lees ook

IJsselbiënnale: 28 kunstwerken langs de IJssel

REGIO – 28 werken van beeldend kunstenaars langs een fietsroute van ruim 120 kilometer langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.