Home / Sallandcentraal / Dagje stappen over de Sallandse Heuvelrug

Dagje stappen over de Sallandse Heuvelrug

NIJVERDAL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 16 juni een wandeldagtocht op de Sallandse Heuvelrug. Deze extra lange wandeling voor de sportieve wandelaar voert over heuvels, door uitgestrekte bossen en over heidevelden. Met aandacht voor de planten en de dieren, maar ook voor de cultuurhistorie van dit gebeid. Start- en eindpunt is het BuitenCentrum in Nijverdal. Vertrek is om 10.00 uur en rond 16.00 uur is men weer terug. De deelnamekosten bedragen 19,50 euro per persoon (inclusief een kop koffie bij de start en een lunchpakket voor onderweg). Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/salland/struinen-over-de-sallandse-heuvelrug.

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.