Cursus over Opvoeding tieners in Holstohus

WIJHE – WijZ Welzijn presenteert van vrijdag 6 september tot en met vrijdag 4 oktober een vijfdelige cursus ‘Positief Opvoeden Tieners’ in het Holstohus in Olst. De bijeenkomsten (6, 13, 20 en 27 september en 4 oktober) duren allemaal van 9.00 tot 11.30 uur en staan onder leiding van Deirdre Janné, trainer bij Impluz. Ouders van tieners tussen 12 en 16 jaar (met én zonder emotionele en/of gedragsproblemen) krijgen handvaten hoe ze om kunnen gaan met opstandig of juist teruggetrokken gedrag en leren hoe ze een positieve relatie met hun tieners opbouwen. Aan de orde komen emotionele gesprekken, bespreking van risicogedrag en het vergroten en/of versterken van de zelfstandigheid van tieners. Uiteraard kunnen de deelnemers met andere ouders ervaringen uitwisselen. De cursus is gratis voor ouders uit de gemeente Olst-Wijhe. Er is plek voor twaalf deelnemers. Vooraf vindt er altijd een (telefonisch) kennismakingsgesprek plaats. Aanmelden kan bij het jongerenwerk van WijZ Welzijn, e-mail: jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.