Concert Adieu Voorjaar – een muzikale avond in Lemelerveld

.

LEMELERVELD – Op zaterdag 15 juni staan organist André van Vliet en het trompet duo Arjan en Edith Post garant voor een heerlijke muzikale avond in de W. H. Zwart Hal in Lemelerveld.

Al op zeer jonge leeftijd begeleidde André van Vliet de erediensten. Hij volgde lessen bij Gijsbert Lekkerkerker en later bij Herman van Vliet. Hierna zette hij zijn studie voort op het Utrechts Conservatorium, alwaar hij in 1991 het diploma behaalde. Op koorconcerten en tijdens zangavonden is hij een graag geziene begeleider op zowel orgel als vleugel, daarnaast groeit ook het aantal uitnodigingen voor orgelconcerten. Ondertussen is André dirigent van een aantal koren en organist in zijn woonplaats Polsbroek.

Edith en Arjan Post studeerden in Zwolle, waar Edith aan het Conservatorium haar einddiploma behaalde. Arjan deed dat in Amsterdam. Tijdens en na hun studie speelden zij mee in diverse orkesten in Nederland. Samen vormen zij een trompet duo dat veel concerten geeft met bekende Nederlandse organisten en pianisten. Het repertoire dat zij spelen varieert van Barok tot geestelijke muziek en verder tot musicals en opera.

Op het programma staan o.a.: Marche Royale (J.B. Lully), Suite en re majeur (H. Purcell), Fantasie in C (C. Franck), Toccata (G. Bélier) en Oranjefantasie (K.J. Mulder).

Reserveren kan via: 0572-371838 (Huetink), per email: adhuetink@gmail.com of via de site. De entreeprijs bedraagt 15 euro incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jr. hebben gratis toegang. Het volledige programma is te vinden op: staging2.huetink-royalmusic.nl. Het concert begint om 20. 00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.