Cider on the move bij Sallandshoeve

HEETEN – Salland Cider El-Cid presenteert op zondagmiddag 16 juni haar nieuwe cider van Sallandse bodem bij de Sallandshoeve in Nieuw Heeten. Daaraan is een nieuw evenement gekoppeld: Cider on the Move. El-Cid is een project van Theo Sas, Ton de Gee en Marien Zeilstra, allen uit Heeten. Zij hebben voor het derde jaar op rij een cider gemaakt van appels van Antoon van Vilsteren uit Olst. In totaal gaat het om 1.000 liter. Er staat een markt met streekproducten, de bezoekers mogen de cider proeven en verder zijn salsashows en -workshops door dansschool Salsa Viva uit Deventer. Ook leden van de Noordelijke Pomologische Vereniging zijn van de partij. Zij geven info over de teelt van oude fruitrassen. Cider on the move duurt van 12.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.