Gewoon Carolien: Trillen

De vorige column schreef ik dat je kunt afspreken dat je lichaam vergelijkbaar is met een zeer gevoelig apparaat,  gaat trillen als je goddelijke informatie, steun, licht of energie krijgt en/of als je wens verhoord wordt.

Een geslaagde zakenman die op spiritueel gebied al wat gewend is, wilde graag veranderingen in zijn leven. Hij wilde nog beter bepaalde zaken neerzetten en daardoor nog sneller en gemakkelijker zijn geld verdienen. Altijd in dienst van het goddelijke, het allerhoogste. Hij had last van zijn onderrug en na het sporten snel spierpijn in zijn benen. Tijdens de sessie begon zijn lichaam enorm te trillen. Vooral bij zijn heupen, bekken en benen. Hij vroeg natuurlijk meteen wat er gebeurde, want dat is bijzonder. “Het oude wordt ‘losgetrild’ om te verwerken en los te laten zodat er ruimte komt voor het nieuwe.” Na een tiental minuten werd het lichaam rustig en bij het opstaan, voelde zijn lichaam anders. “Even wennen en kijken wat er gebeurt nu het anders is”, zegt de man.

Een mevrouw kan zich goed overgeven aan het goddelijke, maar haar lichaam trilde zoveel en zo vaak dat ze het geestelijk niet meer kon bijbenen. Deze trillingen gingen door haar hele lijf, de ene keer hier, de andere keer daar en ze konden in totaal uren door gaan. Haar vraag was; ‘Wat is belangrijk om bewustzijn bij te krijgen en wat mag losgelaten worden?’ Ook bij haar waren er lichamelijke klachten als storingen in het evenwicht en plaatselijke spierproblemen, dus ze wenste daarin ook verandering. Zij wordt nu meer bewust wanneer en waarvoor zij de energie ontvangt, wat fijn voor haar is en wat niet. Elke week lijkt er een grote progressie in ontspanning, balans en evenwicht.

Regelmatig ben ik mij ook bewust van trillingen in mijn lijf. De ene keer m’n armen dan weer mijn benen, mijn buik, mijn borst, mijn handen, vrijwel altijd gekoppeld aan trillingen in en om mijn hoofd. Als ik wil gaan sporten, voel ik meteen extra energie. Tijdens dansen vraag ik steeds om nieuwe energie. Die komt dan ook via krachtige en snelle trillingen, soms draaikolken vanuit de grond omhoog, soms doe ik daar oefeningen voor tijdens het dansen. En hoewel toeschouwers weleens vragen of ik drugs gebruik, is het antwoord: ‘Nee, die enorme vitaliteit en energie is natuurlijk en kan ieder mens (leren) ontvangen’. Wij mensen, ieder mens heeft de mogelijkheid tot veranderen. En ieder mens voelt uiteindelijk dat als je je ervoor durft te openen dat je lichter wordt. Dit gebeurt in kleine stapjes, omdat ons lijf dit anders niet aan kan. Het goede behouden, het oude loslaten en het nieuwe ontvangen.

Kijk op staging2.carolienjonkman.nl en reageer gerust; info@carolienjonkman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.