Boerhaarse Kermis voor het eerst met veiling

BOERHAAR – De Boerhaarse Kermis introduceert op zondag 7 juli, als onderdeel van haar programma, een veiling. Gedurende het gehele kermisweekend ontvangt iedereen die een drankje bestelt, een veilingmunt. Deze veilingmunten kunnen op zondagmiddag worden verzilverd door te bieden op verschillende items.

Er zijn reeds diverse veilingstukken binnen; een les yoga of bootcamp, theaterbonnen, een statafel en bankje gemaakt van pallets en een nachtje op een camping. De organisatie staat open voor nog meer ludieke veilingstukken (producten én diensten). Ook een kavel in de aanbieding? Mail dan naar Annemarie Logtenberg: logtenbergannemarie@gmail.com.
De Boerhaarse Kermis, dit jaar van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli, heeft natuurlijk veel meer te bieden dan de veiling alleen: actie, activiteiten en volop muziek en gezelligheid. Een aantal vaste onderdelen is ook dit jaar weer geprogrammeerd, zoals het Schuttersfeest op vrijdag en de kinderspelen, de survival en pubquiz op de zaterdag. Uiteraard ontbreken de bekende brunch op zondag en de feestavonden niet. Tevens vindt op zondagmiddag een ‘Boerhaarse fair’ plaats; versie 2.0 dit keer. Naast kramen, te huur à 10 euro, voor het eerst met een kleedjesmarkt. Nog even voor de zomervakantie van de (niet meer gebruikte) spulletjes af? Of zelf leuke/lekkere dingen verkopen? Mail dan (bij voorkeur voor 28 juni) naar Judit Jansen, juditenfrank@gmail.com of bel 06-30556059. Voor meer informatie zie staging2.kermisboerhaar.nl (of Facebook en Instagram).

Foto: De Boerhaarse fair wordt dit jaar uitgebreid met een kleedjesmarkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.