Boeken- en platenmarkt

HEINO – Tijdens de Pompdagen is er in het Dorpshuus Heino een platen- en boekenmarkt. Staan er nog dozen vol boeken of oude lp’s, singles, cd’s, dvd’s of computerspellen op zolder? Reserveer dan een tafel bij het Dorpshuus. Een tafel van 85×85 cm is te huur vanaf 7,50 euro. De grootste kraam is 120×240 en kost 25 euro.

Wil je zelf geen boeken verkopen, dan kan het Dorpshuus gesteund worden door in week 34, boeken of platen in te leveren voor de tafel van het Dorpshuus. De boeken- en platenmarkt is op donderdag 22 augustus van 10.00 tot 16.00 uur in het Dorpshuus. Reserveren kan via beheer@dorpshuusheino.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.