Home / Sallandcentraal / Boeken- en platenmarkt in Dorpshuus

Boeken- en platenmarkt in Dorpshuus

HEINO – Dorpshuus Heino houdt op donderdag 22 augustus, tijdens de Pompdagen, van 10.00 tot 16.00 uur een platen- en boekenmarkt. Nog een zolder met dozen vol oude lp’s, singles, cd’s, dvd’s of computerspellen? Reserveer dan een tafel bij het Dorpshuus. Een tafel (85 bij 85 centimeter) is te huur vanaf 7,50 euro. De grootste kraam meet 1,2 bij 2,4 meter en kost 25 euro. Inbrengen kan ook. Dan zijn de boeken en platen bestemd voor de eigen tafel van het Dorpshuus. Reserveren via beheer@dorpshuusheino.nl. Zie verder dorpshuusheino.nl.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.