Benefietconcerten Castalia Mandoline Quintet in Lierderholthuis

LIERDERHOLTHUIS – Het Castalia Mandoline Quintet verzorgt op zaterdag 22 juni twee korte benefietconcerten voor Stichting All4tomorrow aan de Lierderholthuisweg 29 in Lierderholthuis. Deze stichting is opgezet door Ronnie en Ruth Sentamu (zij is zelf ook lid van het Castalia Mandoline Quintet) uit Lierderholthuis en biedt kinderen uit Oeganda en Kenia financiële ondersteuning zodat zij basis-, voortgezet- en beroepsonderwijs kunnen volgen. Het Castalia Mandoline Quintet bestaat naast Ruth (mandola) uit Pauline Verschuren-Ulderink (mandoline), Sebastiaan de Grebber (mandoline), Ferdinand Binnendijk (liuto cantabile) en Tom Edskes (gitaar). Op het programma staat onder andere barokwerk van Antonio Vivaldi, galant werk van Luigi Boccherini en Argentijnse passie van Maximo Diego Pujol. Het concertprogramma duurt vijftig minuten. De eerste sessie begint om 13.00 uur; de tweede om 15.00 uur. De entree is gratis. Na afloop wordt gevraagd om een vrije gift voor de stichting. Meer informatie is te vinden op staging2.all4tomorrow.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.