Rohda Raalte speelt bekerfinale tegen Duno

RAALTE – Rohda Raalte speelt vrijdagavond in eigen huis de bekerfinale van district Oost tegen Duno Doorwerth. Aanvang is om 20.00 uur.

Overigens kan het Raalter vlaggenschip promotie naar de hoofdklasse vergeten. De ploeg verloor afgelopen zondag in de tweede ronde van de nacompetitie van TOP in Oss. Vlak voor het eindsignaal was het 2-1. Lars van Schooten wist zijn team echter nog net in de reguliere speeltijd weer op gelijke hoogte te brengen. De daaropvolgende verlenging bleef doelpuntenloos. Helaas was Van Schooten ook de enige die miste in de daaropvolgende penaltyserie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.