Amfitheater Het Lommerrijk Luttenberg presenteert: Ventoux

LUTTENBERG – Op vrijdag 5 juli presenteert Amfitheater Lommerrijk de film: Ventoux. Een bijzondere film op een sprookjesachtige locatie.

Vier uit elkaar gegroeide oude vrienden komen rond hun vijftigste weer bij elkaar om samen de Mont Ventoux op te fietsen, zoals ze dat vlak na hun eindexamens ook deden. Toen verongelukte een vijfde vriend en er was gedoe rond een meisje. Dat oude zeer blijkt nog niet verwerkt. Regisseur Nicole van Kilsdonk leverde het uitgangspunt van Ventoux aan auteur Bert Wagendorp, die het bewerkte tot scenario én roman. Het boek werd een bestseller, de film – vol fijne acteurs; subtiel komisch; net niet te sentimenteel – verdient eveneens een groot publiek.

Voor de (vrouwelijke) lezers: een goede boekverfilming van Bert Wagendorps boek ‘Ventoux’, voor de (mannelijke) fietshelden: een herkenbaar verhaal over vriendschap en afzien; ‘hel en hemel op een stukje leer…..’

Aanvang: 22.00 uur. De entree bedraagt 5 euro. Kussentjes, dekentjes , een hapje en een drankje zijn aanwezig!

https://staging2.youtube.com/watch?v=Se2mdg4otU8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.