Home / Nieuws / Afrikaanse atleten herstellen in Raalte van Zwolse halve marathon

Afrikaanse atleten herstellen in Raalte van Zwolse halve marathon

RAALTE – Enkele Afrikaanse atleten die afgelopen weekend meededen aan de halve marathon in Zwolle, volgden maandagavond een hersteltraining bij Atletiekvereniging Salland. Daarbij waren ook de winnaar William Wanjiku en de nummer drie Albert Kangogo, beiden uit Kenia.

De hersteltraining werd gegeven op verzoek van zowel de organisatie van de Zwolse halve marathon als van de manager van de Afrikanen. Speciaal voor de Afrikaanse atleten die de driedaagse cursus ‘natuurlijke veehouderij’ volgen bij De Maathoeve in Heeten.

Atletiek Vereniging Salland start op 4 september opnieuw met een clinic hardlopen. Deze clinic is niet alleen geschikt voor de beginnende loper, maar ook voor de wat gevorderde loper die aan zijn techniek wil werken. Neem voor meer informatie contact op met Silvo van der Vegte via vdvegte@kpnmail.nl of 06-20364569.

Foto: Johan Karstens

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.