Adieu voorjaar in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Organist André van Vliet en het trompetduo Arjan en Edith Post verzorgen op zaterdagavond 15 juni een concert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Het thema is ‘Adieu voorjaar’. André van Vliet is een graag geziene begeleider op zowel orgel als vleugel bij koorconcerten en tijdens zangavonden. Daarnaast groeit ook het aantal uitnodigingen voor orgelconcerten. Ondertussen is André dirigent van een aantal koren en organist in zijn woonplaats Polsbroek. Edith en Arjan Post treden vaak op met bekende Nederlandse organisten en pianisten. Het repertoire dat zij spelen varieert van barok tot geestelijke muziek en verder van musicals tot opera. Op het programma staan werken van J.B. Lully, H. Purcell, C. Franck, G. Bélier en een oranjefantasie van K.J. Mulder. Aanvang is om 20.00 uur. De entreeprijs bedraagt 15 euro inclusief koffie/thee met koek en een hapje en een drankje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveren is mogelijk op tel. 0572-371838, e-mail: adhuetink@gmail.com of via staging2.huetink-royalmusic.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.