29 juni oud papier inzameling buitengebied Olst

OLST – Carnavalsvereniging Lesselzotten Olst neemt de inzameling van oud papier in het buitengebied van Olst voor haar rekening. Vanaf 9.00 uur worden de hieronder genoemde straten door vrijwilligers bezocht. De inzameling vindt eens per twee maanden plaats op de laatste zaterdag van de even maanden. In augustus zal in verband met de vakantie geen inzameling plaatsvinden. De inzameling is dan de laatste zaterdag van de 10e maand, namelijk op 26 oktober.

In de tussenliggende periode kan het oud papier, net als oud ijzer iedere zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur aangeboden worden bij de container van de Olster Harmonie bij DéGé aan de Meente in Olst.

Voor meer informatie over het inzamelen van oud papier in uw gebied, kunt u uw vragen mailen naar stichtingGIOW@gmail.com.Voor de inzameling in het buitengebied van Olst kunt u eventueel ook rechtstreeks contact opnemen met de Lesselzotten: bestuur_iesselzotten@hotmail.com.

Straten behorend tot buitengebied Olst

Rijksstraatweg (onderaan de dijk N337 richting Den Nul)
Jan Schamhartstraat (buiten de bebouwde kom)
Oude Allee
Randerstraat
Boekhorsterstraat
Diepenveenseweg (v.a. Randerstraat tot Lange Dijk)
Kleistraat
Kotterikstraat
Bruinsweg
Dingshofweg
Steunenbergerweg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.