Zwarte Cross 2019 maakt line-up compleet met 39 nieuwe namen

.

REGIO – Op 18, 19, 20 en 21 juli gaat de Zwarte Cross weer van start. De Zwarte Cross staat bekend om de bijzondere contrasten en gekke tegenstrijdigheden. Bezoekers komen voor muziek, theater, sport en stunts. Op elke centimeter van het 160 hectare terrein, is het feest. Inmiddels is de Zwarte Cross één van de grootste festivals van Nederland met 220.000 betalende bezoekers. Ieder jaar heeft de Zwarte Cross een strijdkreet. Dit jaar is dat: ‘Niks is onmogelijk’.

De line-up van Zwarte Cross is zo goed als rond! Het festival heeft in totaal 233 verschillende acts geboekt, die onder meer vanuit de Verenigde Staten, IJsland, Frankrijk, Engeland, Italië, Australië, Palestina, Argentinië en Nederland, naar Lichtenvoorde afreizen. Maar niet alles wat van ver komt is lekker. Zo is voetbal international en cult held Ulrich van Gobbel, in Lichtenvoorde opgegroeid. Gitaristen Vedran Mircetic van De Staat en Jan Wilm Tolkamp van de Motorband (beiden uit Aalten) wonen op fietsafstand van het Zwarte Cross festivalterrein. De organisatie, Feestfabriek Alles Komt Goed BV, is trots ook deze local heroes te mogen verwelkomen.

Een kleine greep uit de onlangs toegevoegde namen zijn: Claw Boys Claw, Rondé, Wulf, Olympisch schaatskampioen Kjeld Nuis, Paul Elstak, Ulrich van Gobbel. Breng voor meer informatie een bezoek aan: staging2.zwartecross.nl

Meer foto's

.
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.