Yoga-ochtenden in de boomgaard

RAALTE – Yoga Raalte verzorgt in de maanden mei en juni een aantal yoga-ochtenden in de boomgaard aan de Hammerweg 10a net buiten Raalte. De buitenlessen zijn gepland op zaterdag 18 mei, zaterdag 25 mei, zondag 2 juni, zaterdag 8 juni, zondag 23 juni en zondag 30 juni. De lessen beginnen om 10.00 uur en duren een uur met daarna een kopje thee. Een les, enkele lessen of de hele serie meedoen; het kan allemaal. De deelnamekosten bedragen 10 euro per les (leden van Yoga Raalte 5 euro). Bij koud of nat weer vinden de lessen plaats in de Yogastudio aan de Deventerstraat 16a in Raalte. De les van 30 juni is een speciale les en wordt gecombineerd met een workshop over het voedselbos bij het Natuurlijk Huus in Raalte. Deze les duurt twee uur en hiervoor bedraagt de lesprijs 15 euro (leden half geld). Bij elke les is er plek voor maximaal twaalf deelnemers. Opgave bij yogaraalte@outlook.com of bel naar 06-81992214 (Ellen van Lint).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.