X11 Schoenen in Raalte verhuist naar Grotestraat

RAALTE – X11 Schoenen, onderdeel van Elferink Schoenen, verhuist dit najaar van de Herenstraat 12 naar de Grotestraat 9 in Raalte. De oude locatie kon niet langer voldoen aan de groeiende behoefte aan magazijnruimte. Op woensdag 22 mei start een grote verhuizingsleegverkoop.

Sinds 2011 is X11 Schoenen met een grote schoenenwinkel voor dames, heren en kinderen gevestigd aan de Herenstraat 12 in Raalte. Boven de winkel bevinden zich het kantoor en het magazijn van zowel X11 Schoenen als Elferink Schoenen. Die laatste is de afgelopen jaren flink gegroeid naar zes filialen en heeft bovendien een goed draaiende webshop.

“Daardoor is het aantal schoenen in het magazijn dan ook meer dan verdubbeld”, vertelt eigenaar Niels Elferink, “en zijn we uit ons jasje gegroeid. Want ook al is de winkelruimte beneden groot genoeg, qua opslag komen we op de eerste verdieping nu echt ruimte te kort. Voor onze logistiek en kantoor zoeken we nog een geschikt pand, maar voor de winkel hebben we een prachtige nieuwe locatie gevonden. Ideaal, want in de nieuwe winkel zitten we schuin tegenover Elferink Schoenen, waardoor we schoen-zoekend Raalte nog sneller kunnen helpen.”

Maar eerst houdt X11 Schoenen een grote verhuizingsleegverkoop. Uit alle winkels van Elferink Schoenen komen meer dan vijfduizend paar dames-, heren- en kinderschoenen richting X11 Schoenen in Raalte. Niels: “Allemaal mooie voorjaar- en zomerschoenen van bekende topmerken zoals Floris van Bommel, Nike, Gabor, Ecco, Australian, Rieker en Develab met kortingen tot 70 procent. Alles moet weg, zodat we eind augustus in de nieuwe X11 Schoenen fris beginnen met de najaarscollectie.” De grote verhuizingsleegverkoop geldt alleen in de winkel van X11 Schoenen aan de Herenstraat 12 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.