Home / Sallandcentraal / Workshop keramiek in DeBuut

Workshop keramiek in DeBuut

RAALTE – Kleien en pottenbakken is niet alleen een leuke manier om mooie dingen te maken, het is ook behoorlijk mindful. Je kunt even ontstressen van de drukte van alledag. Door met je handen bezig te zijn, zet je je hoofd even stil. Kleien is het nieuwe yoga. Op donderdagavond 6 juni geeft kunstenaar Edith Madou een workshop keramiek in buurtcentrum DeBuut Zwanenwoerd 1a in Raalte. De workshopavond is van 19.00 uur tot 21.30 uur. Kosten zijn 32,00 euro inclusief koffie of thee en materialen.

Opgeven kan via info@buurtcentrumdebuut.nl of bel 088 6564120.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.