Home / Uncategorized / Wijhe’92 pakt de titel in kampioenswedstrijd met donker randje

Wijhe’92 pakt de titel in kampioenswedstrijd met donker randje

WIJHE – Wijhe’92 is zondagmiddag gekroond tot kampioen in de Derde Klasse. De ploeg van trainer Hans van der Hoop werd op het eigen sportpark kampioen door een 2-0 overwinning op Turkse Kracht uit Deventer.

Even leek het erop dat de wedstrijd definitief gestaakt zou worden. Een speler van de bezoekers liep een zware blessure op. Een ambulance kwam ter plaatse om de voetballer van het veld te halen en over te brengen naar het ziekenhuis. Nadat de speler per ambulance het veld verliet, volgde er een luid applaus op het sportpark in Wijhe.

De wedstrijd werd uiteindelijk hervat. Na negentig minuten stond er een 2-0 eindstand op het bord en konden de spelers zich klaarmaken voor het kampioensfeest. Fotograaf Arnold Roolvink was aanwezig en legde de feestvreugde vast!

Lees ook

Terrassen in Raalte gisteren weer open – sfeerimpressie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.