Wijhe’92 heeft kampioenschap in eigen hand

WIJHE – Wijhe ’92 heeft afgelopen zondag de topper tegen de nummer twee van de derde klasse Lochem met 2-3 gewonnen. Vlak voor het eindsignaal stond het nog gelijk, maar Marijn Ruiter besliste de wedstrijd in de laatste minuut.

Als Wijhe ’92 komende zondag thuis gelijkspeelt tegen nummer drie Turkse Kracht zijn de Wijhenaren zeker van het kampioenschap. Ook bij verlies kan Wijhe ’92 nog kampioen worden of het moet zijn dat concurrent Lochem ook met zeer grote cijfers wint. Wijhe’92 heeft namelijk drie punten voorsprong op Lochem en een doelsaldo dat elf goals hoger is.

In theorie kan Turkse Kracht het kampioenschap ook nog pakken, maar dan moet de club met 0-13 winnen van Wijhe ’92. De wedstrijd begint om 14.00 uur. De entree bedraagt 3 euro (leden gratis).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.