Pinksterfietstocht vanuit Middel

MIDDEL – De Activiteiten Commissie Middel houdt op Tweede Pinksterdag, maandag10 juni, de 22e editie van de Pinksterfietstocht. Starten kan vanaf 9.00 uur bij het Buurthuis in Middel.

De deelnemers maken aan de hand van een routebeschrijving (en met een bepijlde route) een fietstocht door de Sallandse natuur. Halverwege is er een lunchplek. Daar kan men, terwijl de fietsen aan de lading staan, in alle rust genieten van snacks en een drankje. Diegenen die liever het vertrouwde menu met brood willen in plaats van een snack, kunnen dat bij opgave aangeven. Tevens zijn er toiletten aanwezig.

De deelnamekosten bedragen 11,50 euro (inclusief lunch en koffie bij de start). In verband met de startcapaciteit (maximaal zeventig personen per half uur), vraagt de organisatie om bij opgave ook het gewenste tijdstip van vertrek door te geven. Deelnemers kunnen zich tot uiterlijk donderdagavond 6 juni aanmelden. Voor alle informatie en opgave van de fietstocht kan men bellen met 0570-563702 en 06-57051445 of mailen naar erika67@hetnet.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.