Weer fietsbingo bij SC Overwetering

OLST – SC Overwetering in Olst houdt op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, opnieuw de fietsbingodauwtraptocht. Het gaat om een fietstocht van 25 km in de omgeving van Olst. Iedereen, jong en oud, kan meedoen. Onderweg verzamelen de deelnemers nummers voor de bingokaart. Halverwege de tocht is er een koffiestop met een versnapering. Na afloop kan er op Sportpark Overwetering gebruik worden gemaakt van een lunch. De hoofdprijs is een fiets. De bingo begint om 13.00 uur. I

nschrijven tussen 9.00 uur en 10.00 uur op Sportpark Overwetering. De deelnamekosten inclusief lunch bedragen 8 euro (kinderen 4 euro) en zonder lunch 4 euro (kinderen 2 euro).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.