Walk&Talk in bibliotheek Raalte

RAALTE – Loopbaancoach en trainer Anette Ludikhuize is op maandag 13 mei te gast tijdens de Walk&Talk in de Bibliotheek Raalte. Annette wil de bezoekers aan de hand van een spelvorm aan het denken zetten over hun loopbaan. Ze onderzoeken verschillende levensdomeinen en wat die met hun loopbaan te maken hebben. Dat moet leiden tot nieuwe inzichten en concrete handvaten. Aanvang is om 9.30 uur. Deelname is gratis; aanmelden (praktisch, maar niet verplicht) is mogelijk via de Bibliotheek Salland of door een e-mail te sturen naar Annemarie Klöne via annemarie.klone@bibliotheeksalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.