VV Heino viert 50-jarig jubileum

HEINO – Op 7 juli van dit jaar bestaat VV Heino 50 jaar. Dit viert de club, die in 1969 is ontstaan uit een fusie van HEVO en Sportclub Heino, tijdens de jubileumweek van 28 juni tot en met 7 juli met tal van activiteiten.

Reünie

De jubileumweek wordt op vrijdag 28 juni afgetrapt met een reünie in de kantine van VV Heino. VV Heino nodigt iedereen, die de vereniging een warm hart toedraagt, van harte uit om tijdens deze reünie herinneringen op te komen halen met oude en nieuwe bekenden. De avond begint om 20.00 uur. Mensen die naar de reünie willen komen, kunnen zich aanmelden via de speciale jubileumsite van VV Heino: staging2.vvheino.nl/jubileum.

Zaterdag 29 juni staat in het teken van het vrouwenvoetbal, dat bij VV Heino al jarenlang een belangrijke plaats inneemt. Om 13.00 uur speelt Vrouwen 1 een wedstrijd tegen de Dames Allstars van Heino. ’s Avonds is er voor de leden van VV Heino een groot jubileumfeest en tussendoor is er nog een diner voor alle sponsors. Op woensdag 3 juli is het de beurt aan de jeugdspelers van VV Heino. Zij krijgen ’s middags een voetbalclinic aangeboden. ’s Avonds om 20.00 uur is er voor de ‘oudere jeugd’ vanaf een jaar of 60, die nog steeds gek zijn van het spelletje een try-out voor Walking Football. Daarnaast is er op woensdagavond een borrel voor de Vrienden van VV Heino.

Jubileumwedstrijd

Bij een jubileum hoort natuurlijk ook een jubileumwedstrijd. In het geval van VV Heino is dat een replay van de meest historische wedstrijd die de club ooit speelde. In 1985 waren er 5.000 toeschouwers getuige van de kampioenswedstrijd Heino-Lemelerveld, die eindigde in 1-1, waardoor Lemelerveld er met de bloemen vandoor ging. De spelers van Heino krijgen nu op 4 juli de gelegenheid om revanche te nemen voor deze wedstrijd. Het spektakel begint om 20.00 uur.

VV Heinoquiz

Vrijdagavond 5 juli is het tijd voor de grote VV Heino(voetbal)quiz. Teams van vrienden, buren, voetbalteams of wat voor samenstelling dan ook gaan met elkaar de strijd aan. Welk team is de grootste kenner? De quiz begint om 20.00 in de kantine van VV Heino; deelname is gratis. Op zaterdag 6 juli van 15.00 tot 21.00 uur is de traditionele familiedag van VV Heino, voor leden en vrijwilligers van VV Heino en hun hele familie, met allerlei activiteiten voor het hele gezin en onder andere ook de grote verloting. Dit jaar dus in jubileumsferen.

Jubileumboek

Op 7 juli, de oprichtingsdatum van VV Heino, wordt de jubileumweek officieel afgesloten met een receptie voor genodigden. Tijdens deze receptie vindt ook de presentatie van het grote jubileumboek van 50 jaar VV Heino plaats. In dit boek staat de historie van VV Heino uitgebreid beschreven in woord en beeld. Een waar collectors item. De oplage van dit boek is beperkt, dus iedereen die er zeker van wil zijn zo’n boek in het bezit te krijgen, kan zich daar vanaf nu voor voorinschrijven via de jubileumwebsite van VV Heino. Op deze website is ook alle verdere informatie over de jubileumactiviteiten te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.