Voorverkoop Luttenberg LIVE is gestart

LUTTENBERG – De Luttenbergse muziekvereniging De Bergklanken tovert op 15 juni de plaatselijke sporthal om, tot een prachtige muziekhal voor Luttenberg Live. Een avondvullend muzikaal feest der herkenning. De voorverkoop is al gestart. De Bergklanken bestaan dit jaar 40 jaar en dat wordt gevierd. Op 15 juni verandert de sporthal in het gezelligste café van Salland en is iedereen uitgenodigd voor een drankje. De Bergklanken heeft voor de gelegenheid, de crème de la crème, van muzikaal Luttenberg uitgenodigd. Zangers, zangeressen, muzikanten, zelfs complete rockbands als Stillus, The Hillrockers en meidengroep Cloud 9. Iedereen draagt zijn of haar muzikale steentje bij.

Het resultaat is een avondje zomers zwijmelen op Robbie Williams en Racoon. Hemels høken op Bökkers en Normaal en ongegeneerd meeblèren met Guus Meeuwis en André Hazes. Allemaal live én helemaal Luttenbergs. Kaarten kosten 5,00 euro en zijn verkrijgbaar bij Coop Alfring en Mark Veldkamp Vloeren en Raamdecoratie. Ze zijn ook te bestellen per mail via: info@debergklankenluttenberg.nl.

Meer informatie is te vinden op de website: staging2.debergklankenluttenberg.nl, op facebook.com/muziekvereniging.luttenberg en op Instagram: bergklankenluttenberg. Het is belangrijk tijdig te reserveren, want vol is vol. En als de berichten op social media worden gedeeld, maakt men kans op twee gratis toegangskaarten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.