Voorstellingen ‘Vers van het land’ in Wijhe

WIJHE – Op de boerderij van Stefan Lankhorst, aan Onder de Gelder 6 in Wijhe, vinden deze week twee extra voorstellingen plaats van ‘Vers van het land’. Wie de voorstelling afgelopen weekend tijdens de IJsseltheaterfietstocht gemist heeft, krijgt dus alsnog een kans deze te zien.

De extra voorstellingen vinden plaats op donderdag 30 mei om 20.00 uur en zaterdag 1 juni om 14.00 uur. De toegang is gratis, maar reserveren is wel nodig. Dat kan via reserveren.versvanhetland@gmail.com.

In de voorstelling wordt de huidige situatie van de boeren belicht. Hoe zwaar hebben de boeren het in Nederland door de nieuwe regelgeving die voor hun is bepaald? Velen weten niet wat het is om een boerenbedrijf te runnen, wat schuilt er nou echt achter het boerenleven?

In de voorstelling ‘Vers Van Het Land’ zien we hoe drie stadse meiden zich het afgelopen half jaar zijn gaan verhouden tot het plattelandse boerenleven. Een voorstelling die de kloof tussen mensen uit de stad en boeren van het platteland nader tot elkaar proberen te brengen.

De voorstelling speelt zich af op een buitenlocatie. De locatie is op een boerderij, slechts tien minuten lopen vanaf het treinstation in Wijhe.