Voorjaarsfair in Mariënheem

MARIËNHEEM – Kwekerij Arjan Schepers Vaste Planten in Mariënheem houdt op zondag 5 mei een voorjaarsfair. Diverse standhouders bieden een gevarieerd aanbod van vaste planten, bijzondere éénjarigen, voedselbosplanten en bloembollen, maar ook tuingereedschap, plantensteunen, natuurlijke producten zoals honing en cider en nog veel meer. De stands staan verdeeld in de tuin van de kwekerij.

Zoals elk jaar is er ook weer een uitgebreid terras waar taart geserveerd wordt en men terecht kan voor koffie, thee en biologische vruchtensappen. De fair duurt van 10.00 tot 17.00 uur. De kwekerij is te vinden aan de Hakkershoekweg 9 in Mariënheem. De voorjaarsfair maakt onderdeel uit van het programma van ‘Tuinen van Salland’. Drie tuineigenaren in Salland openen die dag de poorten van hun tuin. Het gaat om Huys Beukenroode aan de Kennedylaan 20 in Raalte; Hof van Eigen-aardigheden aan de Krieghuisweg 7a in Raalte en de Tuin van Nynke Atsma aan de Oude Twentseweg 26 in Luttenberg. De entree bedraagt 5 euro per tuin (inclusief koffie/thee met wat lekkers); bezoek van de kwekerij is gratis.

Zie verder staging2.tuinenvansalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.